Seznam blogů

12. února 2015

Co bude dnes k obědu?

Přeji příjemný den :-).

Jdu kolem pokojíčku a samozřejmě nahlížím... krok zpět, na plotýnce se něco vaří v kastrůlku, který mi chybí, ale ještě o tom nevím :-))).
Paní domácí dnes nocovala u dědoušků, takže musela navařit už včera...co bych měla dnes k obědu? jdu se na to podívat...


 ááááá v obchodě probíhá inventůra - manžel včera vznesl dotaz jestli mají čertvé zboží


.... nooooo,mohlo by být i hůř, hlavně dobře podusit :-o)))

Hrnce žádají výměnu (Baruška si chodí půjčovat, občas se něco podaří připálit aktivnímu školákovi, občas o něco bouchnu při manipulaci) a když už jsme se konečně těšila, že začnu naše první - dnes staré, potlučené a vyvařené hrnce vyměňovat, tak už abych zase deset let vyvářela... abych si jednou mohla pořídit  JÁÁÁÁÁ sama hrnce dle svého... manžel měl čas na nákupy :-).
 
 Jdu taky něco hodit na plotnu, nebo to bude dnes hladové jak u Barunky :-).





6 komentářů:

  1. Dobroty vám dítko vaří:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím :-), snaží se, hlavně ty kombinace doladíme :-))), Kája.

      Vymazat
  2. V takove kuchynce je radost varit . Baruska ma krasne zarizeny obchod i kuchynku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... občas si můžu zavařit, ale do obchodu mě nepustí :-))))))

      Vymazat
  3. Heeeh...krásna kuchyňka a zaujali ma aj super obrazy. No prešla som sa po tvojom blogu aj do zadu a zhrniem to...dobre fotiš a ta lyžovačka je suuuuper, aj my sme dnes lyžovali až na to že u nas nie sú tak hladke krásne zratrakované svahy. Ratrak síce prejde ale tie bubny zabrania hladkemu výsledku, nuž čo...dedinske svahy sú blízko a nieje problem tam vybehnúť aj viackrat za týždeň. Maj sa krásne.

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji za milou návštěvu :-))).
    Obrázky jsou moje tvorba, ale už je to hoooodně dávno.
    U nás je moc hezky, ale na lyže to máme všude dost daleko. Fotit tedy moc neumím a to nechci být skromná... když je takhle krásná krajina a sluníčko, tak jsou všechny fotky vydařené a ty z lyžování jsou focené telefonem :-), Kája.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).