Seznam blogů

24. února 2015

Topolino v Rakousku...

... pro ty co znají a mají možnost nakoupit v zahr. hlásím, že ERNSTINGS FAMILY  je možné nakoupit i v Rakousku. Nevím jak stará je to záležitos, ale měli svoje filiáky pouze v Německu.
Kdo nezná klik . Jde celkem o slušnou kvalitu s ohledem na cenu.
Oblečení od narození do vel.90 je značené TOPOMINI, převážně do vel.116 je na štítkách TOPOLINO, ale i na větší velikosti se občas objeví, prolíná se už s označením YIGGA - pro teenagery. Jinak mají občas v nabídce i licenční zboží od Marvel a Disney, ale to už nezaručuje kvalitu, ani odpovídají velikost Erstingsu.
Velikostně odpovídá, nebo je o kapku větší v porovnání s jinými značkami, řekla bych podobně jako HM.

Zkušenosti:
- punčocháče doporučuji brát větší


- ponožky jsou kvalitní a nežmolkují

- první spodní prádlo pro kluky jsou střihově stejné jako kalhotky pro holky (v bílé či modré, nebo s proužkem a v packu myslím i po 5ks), nebo se dají koupit s nohavičkou tyto (převážně se kupují v packu po 3ks, nátělníky i samostatně nebo po 2ks/pack)



 - dražší mají vypracovanější střih(boxerky) a u větší velikosti běžně boxerky

- pro holčičky klasika bavlněné kvalitní kalhotky (Packy po 3ks za 4E) s ohledem i na baculky, ale ty s gumičkou nebývají v nabídce vždy, nebo alespoň nebývávaly


- teenager kalhoty jsou opravdu nudle a už nesednou každému, bez měrky raději nebrat
... na MMB se Erns.Fam.(hledejte pod Topolinem nebo Yigga) prodává hodně, takže když by člověk popátral v použitém zboží a v dané velikosti, nebo pokud by měl nějaký prodejce přímo stavem a udal míry, tak ano



 ... zde pár kousků pro Barunku

...snad se bude líbit, má ráda potisky hafíků nebo kočiček, na milost vezmě růžovou nebo tyrkysovou... já jsem na pastelové barvy, takže jsem hned sáhla po šatech bez váhání... uvidíme jestli budou boje

Vše za 2E...ve výprodeji jsem za 1,50E vzala flísové šaty a za 0,50E pack rukavic, na podzim do školky jako když najdeme :-)))).

Pokud má někdo ještě jinou zkušenost - napište !!!!, ráda přidám pro informaci k tomuto příspěvku :-).








2 komentáře:

  1. Tedy to je ale výběr krásných hadříků :o)
    Měj se hezky...
    Martina

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím :-), člověk se učí ovládat a že někdy to chce silnou vůli :-)))))))))))).
    Děkuji za návštěvu, Kája.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).