Seznam blogů

23. února 2015

Mysliveckou výstavu v Salzburgu...

Zdravím všechny blogerky :-).
... jsme navštívili cestou domů z prodlouženého víkendu, ale o tom později. 

Tradiční myslivecká výstava, která je zaměřena především na lov vysoké zvěře a rybolov. K vidění je vše kolem myslivosti - od zbraní, trofejí, preparací až po terénní auta. 
Fotky jsou dost mizerné... jak to tak bývá, bylo celkem hodně lidí a šlo jen o vteřiny, kdy nebyl nikdo v záběru. Samozřejmě u těch nejzajímavějších stánků se nedalo přes davy fotit vůbec a někde rovnou řekli, že fotit nesmím. Zbraně, šperky, puškohledy atd... se přes nasvětlené vytrýny ani moc fotit nedají, takže jsem se nenamáhala, už tak na mě všude museli čekat :-))).

... jaro přišlo i na myslivce :-), firma prodává exlusivní dřevo na pažby
... krásné aranžmá, hned bych ho brala domů 

...trochu z jiné dimenze :-))))))))))... i toto bylo k vidění

... ušák myslivec a lyžař

...trocha řemesla nechybělo



... některé stánky jsou opravdu úžasné, tento nebyl zdaleka nejhezčí, ale bylo všude kolem dost místa, málo lidí a krásné preparace






... buhužel i mláďata se preparují


... živá expozice :-)))


 
... speciální batoh, trochu hlavolam




... zde prodejci odění ve vlastním zboží :-)))

...vlněné kousky z lodenu... každý jistě zná náš huberták, jen zde fešnější

... netušila bych, že s převahou fialové může nějaký kousek působit taky myslivecky


... aranžmá vytrýn

 ... trocha inspirace :-)))

... čím větší tím lepší :-)))))))))))))))))

Mějte se, Kája.

4 komentáře:

  1. Tam by se nakupovalo tolik zajimavych veci , ty pribory bych hned brala.Musela to byt hezka a zajimava vystava.

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím :-)))), nakupovalo ve velkém :-))))))))))))). Zrovna ten stánek s nábytkem z paroží včetně příborů je výroba ČR. Na těchto výstavách v zahr. mají šmrncovní oblečení, krásné kožené elegantní kozačky, nemyslím tím zrovna bavorský styl, ale třeba tu anglickou módu. Kvalitní materiály i v kombinaci vlna a kůže, krásné kombinace barev (nebo třeba jen jinak barevná podšívka) a vypracované střihy. Ráda bych nafotila, ale nešlo to. Kolem nás chodily ženský jak modelky i s kloboukem, opravdu na mola, ale bylo to pitomý a v davu by byl vidět jen ten klobouk.
    Pak kožešiny, polštářky, kapesníky, ubrusy atd... jen někde už to byl "kýč" .
    Příští týden začíná v Norimberku ještě větší a vyhlášenější výstava IWA. Manžel určitě musí, já už párkrát byla a asi opět vynechám :-))))))))))))))). Je to nekonečný a strašně moc lidí. No a pak u nás Lysá, ale strašně to upadá co se týče myslivosti. Vystavují společně s rybáři a včelaři a venku se dají nakoupit kvítka, tak třeba se nechám ukecat :-)))))))))))).
    Děkuji za milou návštěvu, Kája.

    OdpovědětVymazat
  3. Kájo, to musela být moc hezká výstava, ta by se dokonce líbila i mému manželovi! A všechny krásné příspěvky o horách. My jsme absolutně nelyžařská rodina, ale na hory - to bych klidně jela. Jen ty procházky, vymrzlé tváře a pak zalézt do teplíčka na Gluehwein :-) Krásný večer! Radka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radu, tahle byla opravdu pěkná, můžu srovnávat, taková komorní. Každý by si tam našel to svoje i nemyslivec...třeba něco na zub :-))).
      Na lyže není nikdy pozdě. Prvně jsem stála na lyžích, až když jsem poznala manžela a jsem za to strašně ráda. Pojízdný krmelec v podobě saní co čeká s termovkou pod kopcem, bych byla velice nerada :-))). Příští rok máme v plánu Jeseníky, asi už nebudeme lyžovat, ale že budeme chodit na vycházky a prokládat to procedůrama, pak padneme a budeme spát :-)))))))))))))))))))))))))))))))).

      Vymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).