Seznam blogů

9. dubna 2016

Pro děti...

Dobrý večer blogerky :-).





 ... další kousek na hraní. 


O víkendech, když byl zrovna manžel doma, si chodil čistit hlavu od práce na domeček.
Jeden víkend dovezl dřevo, druhý hobloval, řezal a pak natíral a cca po dvou měsících konečně začal venku šroubovat prkna k sobě.

Minulý víkend jsme ukotvovali a přidělali alespoň klouzačku. Dnes jsme domů dovezli na střechu stejný materiál jako je na domečku a mělo by se finišovat... přidělat houpačku a nějaké drobnosti.



Velká paráda do zahrady to zrovna není. Myslela jsem si, že domeček, pískoviště a houpačka na větvi bude pro děti fajn a taky vše. Po loňkém vedru, suchu a velké úrodě jablek, se větve pod tíhou jablek  ohly k zemy a některé i praskly, takže houpačka na větevi nepřipadala do úvahy.



Najít inteligentní místo pro objekt, aby dětem nepadaly na hlavy jabka, aby nepřekážel kvůli sekání trávy, aby nebyl uprostřed zahrady, takové místo jsme nenašli, ale už stojí poblíž domečku a pískoviště.






S Baru jsme taky nezahálely. Na domečku jsme prostříhaly rybízy, nachystaly záhonky, skleník a nedočkavě vysely salát, ředkvičky, petrželku, špenát a nějaké bylinky. Doufám, že letošní rok bude úspěšnější než loňský. Semínka od Sevy, kdy jsem i šnytlík a petržel sela 2x a z mrkve nebylo nic, letos nebrala.



Stromy u nás ještě nekvetou, viděla jsem jen u silnice trnky, (jestli to byly trnky), ale zelená se a drobných kvítek už je k vidění taky pár.


 Baru pomáhala a opravdu jí to šlo moc dobře.

1 komentář:

  1. Domeček je překrásný! Vyřiďte manželovi pochvalu :-) A díky za radu, že Sevu nekupovat ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).