Seznam blogů

7. prosince 2016

7.prosince



 Námraza a trošinka poprašku má své kouzlo, vyloženě na mě dýchá vánoční atmosférou a všechno to bláznění jde nějak líp. 




Přeji všem klidné dny, ať se vám daří a jde vám vše od ruky, 
Kája.

10 komentářů:

  1. Nádherné zimní fotky. Krásný den D.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásně pocukrované to tam máte. :-) Přála bych si, aby tohle počasí vydrželo i do Štědrého dne, tak dlouho jsem nezažila Vánoce na sněhu... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Lucie, to si říkám každý rok. Baru ještě nezažila bílý Štědrý den, stačil by jen ten a mohlo by jen mrznout, aby vše zbělalo. Pak je po všem a to kouzlo už to nemá.
      Pohodové dny, Kája.

      Vymazat
  3. Kájo, krásně ten mrazík čaruje, příjemné adventní chvíle, co se slípek týká - naše stávkujou už tři neděle, jsme bez vajec, nikdy se nám to nestalo,
    Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím, vypozorova jsem, že je vajec vždy míň kolem vánoc a velikonoc, to se nejvíc peče, asi :-))). My máme vejce od místních a v této době říkají, že slípky málo snášejí. Snad budeme mít svoje, říkáme to každý rok a slípky nikde, Baru už má ve školce domluvený odběr :-)))).

      Vymazat
  4. Krasne zachycena zima, ta jablicka jsou uzasna. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Marcelko :-), těď jsou krásná, ale mrazíky jim dají zabrat. Jsou to okrasné jablůňky s těmito pidi jablíčky jako palec a když vykukuji ze sněhové čepice, vypadá to dobře, ale teď dostaly šok v podobě mrazíku, začnou hnědnout a půjdou dolu.
      Měj se, Kája.

      Vymazat

Děkuji všem za návštěvu a čas strávený na mém blogu. Moc mě těší, že se vracíte a vážím si každého vašeho komentáře :-).